Over mij

Het is altijd fijn om te weten wie er zich nu achter die camera verschuild dus ik zal mezelf even voorstellen. 

  

Mijn naam is Ingrid Honders en kom uit het Brabantse Tilburg. Ik ben 53 jaar en getrouwd met JP, die soms de functie van 'second shooter' heeft. Samen hebben wij 2 volwassen zonen die ieder een eigen plekje gevonden hebben.

 

We hebben helaas nog maar 1 kater met de naam Gibbs. Ja, de naam komt van de tv serie NCIS. Op 28 november 2020 hebben we zijn "tante" Mae los moeten laten. Zij heeft een prachtige leeftijd van ruim 17 jaar mogen bereiken. Er staat voor dit jaar nog een of 2 kittens op de planning.

 

In het kort gezegd hou ik van lezen op mijn e-reader, wandelen in de natuur, muziek, vakantie en natuurlijk fotograferen met alles wat erbij komt kijken. Maar ook een avondje Netflix past goed bij mij. Ik ga graag een keer naar een goed concert/optreden.

 

Ik heb altijd al een passie voor fotografie gehad maar vroeger had ik nog geen eigen camera. Regelmatig nam ik de "rits rats klik" camera van mijn moeder mee en fotografeerde er op los. In die tijd moesten de foto's natuurlijk nog ontwikkeld worden bij een fotozaak. Bij het ophalen van je foto's zag je pas hoe vaak je een mislukte foto had.

 

 

Ondanks dat het ontwikkelen van mijn foto's mij een vermogen kostte omdat ik alleen maar zakgeld kreeg, ben ik toch blij dat ik die tijd heb mogen meemaken.