BLOG - GEZIN & FAMILIE

Gezinsreportage van Peter & Nicole
BLOG - GEZIN & FAMILIE聽路聽08. december 2020
Een tijdje terug mocht ik dit super leuk gezin fotograferen. Het gezin van Peter & Nicole met hun 3 prachtige dochters Kyra, Lessa en Mia. De fotoreportage zou in de Oude Warande te Tilburg plaatsvinden. Een prachtig park en zeker met de herfstkleuren. 馃崅馃崄 Vanaf de parkeerplaats zijn we
BLOG - GEZIN & FAMILIE聽路聽11. oktober 2020
Genieten met een hoofdletter G! Vorige maand mocht ik dit geweldig gezin weer op de foto zetten. Zo鈥檔 3 jaar geleden mocht ik de zwangerschap van Lucinda vastleggen en dan is het super leuk om nu het volledige gezin voor je

BLOG - GEZIN & FAMILIE聽路聽15. juli 2020
Wat hadden wij eind vorige maand een prachtige dag voor de gezinsreportage! Het was allemaal even afwachten hoe het weer zou gaan worden omdat de
BLOG - GEZIN & FAMILIE聽路聽27. april 2019
Wat hadden we eind maart een prachtige warme dag en wat mocht ik een super leuk gezin op de foto zetten! Meet Sandra en haar prachtige dochters Maud en Sofie!

BLOG - GEZIN & FAMILIE聽路聽18. oktober 2017
Zondag 15 oktober heb ik mijn eerste echte opdracht gehad sinds ik begonnen ben met mijn bedrijfje. Of ik een fotoshoot wilde doen
BLOG - GEZIN & FAMILIE聽路聽02. september 2017
Voor de fotoshoot met Chantal en Maureen ben ik naar het Slotpark te Oosterhout afgereisd. Een prachtig park waar ik zeker nog een keer naar toe moet om het goed te bekijken.

BLOG - GEZIN & FAMILIE聽路聽28. augustus 2017
Afgelopen week had ik een fotoshoot met Michelle en haar prachtige dochter Fay op Landgoed Bouvigne te Breda. Ik was nog nooit op dat landgoed geweest maar wat is het er mooi!
BLOG - GEZIN & FAMILIE聽路聽12. juli 2017
Mijn eerste zwangerschapshoot is een feit! Na alle voorbereidingen ging ik met spanning in mijn buik op weg naar deze familie. Gelukkig kon ik de spanning los laten want Lucinda en Angelique zijn gewoon hele toffe dames!

BLOG - GEZIN & FAMILIE聽路聽07. juli 2017
Maanden geleden heb ik een soort van oproepje gedaan om mijn fotoskills uit te proberen in portret, duo en gezinsfotografie. Vorige week had ik een uitdaging waarbij ik deze technieken kon gaan uitvoeren.