· 

Lovestory van Mike & Inge

De herfst geeft zoveel prachtige kleuren!

De meeste fotografen die ik ken vinden dit - net als ik - een prachtige tijd om gezinnen te fotograferen en lovestories vast te leggen. 

 

Begin vorige maand had ik een ontzettend leuke herfst-shoot met Mike & Inge in het wandelbos hier in Tilburg. Ze komen zelf niet uit Tilburg maar met de juiste coördinaten zijn ze zonder problemen op de afgesproken parkeerplaats gekomen. 

 

Rondom de vijver van het wandelbos heb je prachtige bomen staan en deze locatie wordt dan ook vaak gebruikt door fotografen. We waren trouwens net op tijd met deze shoot omdat de bomen al heel veel bladeren los gelaten hadden. 

 

Mike & Inge zijn een super leuk stelletje en als ik terug denk aan deze shoot dan springen de tranen van het lachen weer in mijn ogen 😂

In het begin was het natuurlijk wel een beetje spannend maar in redelijk korte tijd waren ze veel meer op hun gemak en dat kan je ook weer terug zien in de foto’s. We hebben prachtig weer en een klein regenbuitje gehad maar dat laatste mocht de pret niet drukken.

 

Wat ik ook super tof vond was dat ik wat ideetjes kon uitwerken. Een van mijn ideetjes was om een soort van sprookje neer te zetten en een ander idee was om met bloemen om mijn lens te gaan werken. Beide foto’s zijn in mijn ogen gelukt. 

 

Wat vind jij?