· 

Gezinsreportage van Peter & Nicole

Een tijdje terug mocht ik dit super leuk gezin fotograferen. Het gezin van Peter & Nicole met hun 3 prachtige dochters Kyra, Lessa en Mia. 

 

De¬†fotoreportage zou in de Oude Warande te Tilburg plaatsvinden. Een prachtig park en zeker met de herfstkleuren. ūüćāūüćĀ

Vanaf de parkeerplaats zijn we naar paviljoen Grotto gelopen omdat je vandaar uit alle andere paden van het park in kan lopen. Wat was het spannend voor de kleine dames maar na een tijdje kwamen ze gelukkig los. Het valt ook niet mee dat een onbekende tegen je praat en je ook nog eens staat te fotograferen. Ook Japie het Apie heeft heel goed zijn best gedaan om mij te ondersteunen! Het is hem heel goed gelukt om de dames op hun gemak te stellen zodat je heel duidelijk kon zien dat ze echt plezier hadden in wat ze deden.

 

Tijdens een gezinsreportage werk ik met de techniek Playful Heart. Dit houdt in dat ik door middel van spelletjes en

kleine opdrachtjes een gezin zichzelf laat zijn zodat je de echte emotie kan vastleggen. 

 

De van te voren bedachte spelletjes en opdrachtjes bleven grotendeels in mijn hoofd want de kleine dames hadden hele andere plannen. Ik was al op de hoogte dat het gezin van ravotten houdt en wat was dat leuk om mee te maken! Wat een heerlijke energie heeft dit gezin! En door dat het in de voorgaande dagen geregend had, zijn we geen een van alle schoon naar huis gegaan. 

 

Kleine Mia had nog lekker in de kinderwagen geslapen maar als ze wakker was, keek ze haar ogen uit. Er was ook zoveel te zien.

 

Wat is er nog leuker in de herfst dan bladeren in de lucht gooien, heerlijk bellen te blazen, dansen en meezingen op de kindermuziek die ik afspeelde tijdens een fotoreportage. Later mochten de 2 oudste dames een houding aannemen die de ouders moesten naspelen. Wat genoten de kinderen er van! Wat hebben ze gelachen.

 

Op het eind van de fotoreportage heb ik Peter en Nicole nog even samen op de foto gezet en kwam Lessa lekker naast me zitten. 

 

Meet het gezinnetje van Peter & Nicole en hun prachtige dochters! Het was echt weer genieten met de hoofdletter G!