· 

Gezinsreportage van Lucinda & Angelique

Genieten met een hoofdletter G!

 

Vorige maand mocht ik dit geweldig gezin weer op de foto zetten. Zo’n 3 jaar geleden mocht ik de zwangerschap van Lucinda vastleggen en dan is het super leuk om nu het volledige gezin voor je camera te krijgen. 

 

Een jong gezin waarbij ik de techniek Playful Heart zou toepassen. Deze techniek zorgt ervoor dat iedereen zichzelf kan en mag blijven en dat je geen stijve foto’s krijgt. Dit doe ik d.m.v. een vragenlijst die ik al voor de fotoshoot heb gestuurd, waardoor ik het gezin al een beetje leer "kennen". Tijdens de shoot stel ik vragen of laat ik iedereen kleine opdrachtjes uitvoeren. De echte emoties komen hierdoor tevoorschijn en die probeer ik vast te leggen met mijn camera.

 

Want zeg nou zelf…een echte lach is toch mooier dan een “kunstmatige” lach?

 

Sammie is een echt modelletje en houdt je in de gaten. Morris gaat heel graag op onderzoek uit en kon niet stil blijven zitten. Er was ook zoveel leuks te doen en te vinden. Hij vond het prachtig om al zijn gevonden spullen te laten zien. 

De kinderen vonden het geweldig om het zand op hun moeders te strooien. Ze hebben er zelfs thuis nog plezier aan gehad.

Op het eind heb ik ook nog wat foto's van de moeders gemaakt. Ook Sammie heeft er 1 van hen gemaakt. Zou ze nog weten welke dat dat was?

 

Als ik dan berichten hoor dat Morris niet over mij uitgepraat raakte en woorden zegt als “Ingrid lief foto’s maken leuk!” dan is mijn missie geslaagd.

 

De shoot vond plaats in het natuurgebied Cadettenkamp te Teteringen, wat echt een geweldige locatie is! Ik denk dat ik wel vaker daar een shoot ga plannen, zeker nu met de herfst.