· 

Gezinsreportage van Micha en Bianca

Wat hadden wij eind vorige maand een prachtige dag voor de gezinsreportage! Het was allemaal even afwachten hoe het weer zou gaan worden omdat de ene app zei dat het droog zou blijven en de andere zei dat het zou gaan regenen maar het bleef gelukkig droog. 

 

Meet dit super leuk gezin van Micha en Bianca! Een prachtige dochter en een ondeugend klein manneke maken hun gezinnetje compleet. Ik moest vroeg uit de veren omdat kleine Pim besloten heeft dat hij liever in de ochtend op de foto wil gaan. Het was super leuk om te zien hoe dit gezin genoot van de kleine opdrachtjes die wij tussendoor gespeeld hebben. Ze vonden het ook erg spannend allemaal. Ook Pim heeft zich prima vermaakt in het park, er was ook zoveel te zien. 

 

Bij een gezinsreportage met jonge kinderen spelen we en doen we kleine leuke opdrachtjes. Op het eind van de sessie was Pim super moe en wilde ook zijn medaille niet meer hebben. Later op de dag kreeg ik een paar foto’s toe gestuurd dat hij toch wel blij was met zijn medaille.

 

Verder hoop ik dat ik echt goed uitgekeken heb voor die super kleine kikkertjes die er volop aanwezig waren. 

 

De locatie was Park Sonsbeek in Arnhem en ik weet nu al dat ik terug moet om nog meer van het park te kunnen zien. Een echte aanrader als fotolocatie! 

 

Zeg nou zelf, dit is toch een geweldig mooi gezinnetje?