· 

Foto-album

De laatste tijd heb ik een aantal albums afgewerkt en nu er tegenwoordig zoveel foto’s gemaakt worden vraag ik me af of die foto’s “verdwijnen” op een harde schijf. Wordt er nog wel naar omgekeken? Gaan jullie bijvoorbeeld 1x per jaar met z’n alle rond de PC staan om alle foto’s lekker te bekijken? Of streamen jullie het naar jullie televisie? 

 

Wat is er nu fijner om een keer lekker te gaan zitten met een prachtig album op je schoot en lekker weg te mijmeren over hoe het was toen de foto’s gemaakt werden? Of lekker het met hele gezin door het album bladeren waardoor er weer vele gesprekken plaats gaan vinden. Lekker genieten met elkaar en de herinneringen op halen van de fotosessie of jullie geweldige vakantie of wat dan ook.

 

Neem nou het album van deze bruiloft. Bij dit album werd gekozen voor een cover van acrylglas in combinatie met kunstleer en een prachtige bewaarbox. 

 

Door de vele mogelijkheden is het mogelijk om een album precies in elkaar te laten zetten zoals jij wilt. Er zijn zelfs albums die zeer geschikt zijn voor de super kleine kinderhandjes. Je kent ze wel, die kartonnen boekjes met die hele dikke pagina’s maar nu met foto’s van jullie erin. Dat is toch super leuk!

 

Heb jij je foto's op een harde schijf of in een album?