· 

Meet Japie het Apie

Omdat Japie altijd met mij mee gaat als ik gezinnen met jonge kinderen ga fotograferen wil ik hem even voorstellen. Japie is een apie en is dol op het geven van een Hi5. 

 

Hij kan erg baldadig zijn maar hij is ook super nieuwsgierig. Het enige probleem wat Japie heeft is dat hij niet zo groot is. Daarom zit hij altijd op mijn camera zodat hij iedereen goed kan zien. 

 

Japie en ik houden erg veel van spelletjes spelen en bij Japie is het vooral leuk als hij de jury mag zijn tijdens de fotosessies want de kinderen nemen het op tegen de ouders. Ik denk dat Japie de kinderen altijd laat winnen maar ja…we doen de fotosessie samen en hebben de taken verdeeld.

 

De meeste kinderen houden er niet van om verplicht op de foto te gaan. Vaak begint de spanning thuis al en wordt deze meegenomen naar de fotosessie. Dit zie je vaak terug op de foto’s en dat is erg jammer.

 

Playful Heart is een techniek die ik gebruik bij gezinnen met jonge kinderen. Japie het Apie is daar een onderdeel van maar hij is niet alleen. Er komen meer dierenvriendjes meedoen tijdens de fotosessie. Wie dat zijn? Dat zien jullie wel tijdens de fotosessie.

  

Genieten is het toverwoord om de mooiste foto’s te krijgen en echte emotie te zien.