· 

Lovestory van Hennie & Gert

Alles is liefde!

WoW!

Wat was dit een mooie middag! Wat een lief koppel, wat een liefde voor elkaar, wat veel mooie herinneringen, wat een emotie, wat een humor, wat was het spannend voor hen dat ik kwam maar wat genoten ze voor mijn camera!

 

Ik ben erg dankbaar dat ik getuige mocht zijn van de liefde tussen deze 2 prachtige mensen! 

 

Deze super stoere powervrouw en haar lieve Gert zijn al meer dan 43 jaar de beste maatjes, echte lovers, genietend van elkaars gezelschap! In al die jaren hebben ze prachtige kinderen en kleinkinderen gekregen, van alles ondernomen, mooie locaties bezocht en fijne herinneringen gemaakt.

 

Een paar weken geleden mocht ik dit geweldig koppel vast leggen op de ‘gevoelige’ plaat. Weer nieuwe herinneringen aan een fotosessie die in en rond hun eigen prachtige woning plaats vond omdat Hennie niet de energie had om verder weg te gaan. En wat kreeg ik een warm welkom, voel de warmte nog als ik er aan terug denk. 

Wat vonden ze het spannend omdat het al langer dan 40 jaar geleden geweest is dat ze voor een fotograaf stonden. Natuurlijk hebben ze in al die jaren zelf vele foto's gemaakt maar nu stonden ze voor mij,  een fotografe die hen opdrachtjes gaf, vragen aan het stellen was en hen spelletjes liet spelen. Dat was ruim 40 jaar geleden toch heel anders. 

 

Op het eind van de fotosessie heeft Hennie nog een zelfgeschreven emotioneel gedicht voorgelezen aan Gert, die er uiteraard stil van werd en een flinke brok in zijn keel kreeg. Het kwam zo uit het hart van Hennie!

 

Zelfs ik was er stil van...zo mooi! 

 

Lieve Hennie en Gert, ik wens jullie ontzettend veel licht en kracht toe!