· 

Bruiloft van Danny & Femke

WoW! Wat hadden Danny & Femke een prachtige dag! Met veel serieuze momenten, gezellige momenten, emotionele momenten en echte feestmomenten! Een dag om nooit meer te vergeten!

 

Op 14 juni 2019 is Danny getrouwd met Femke, de vrouw van zijn dromen. Nu het JA-woord is gegeven gaan ze als echtpaar Honders door het leven. Chapter one van het nieuwe boek wat ze gaan "schrijven" is inmiddels begonnen.

 

Over de gehele dag zijn er veel hoogtepunten voorbij gekomen, heb ik veel "hamburgers" gemaakt, zijn de "cinnemon rollen" om de oren gevlogen en zijn er nieuwe kleuren ontstaan, hoewel geel ook wel veel voorbij kwam. Maar ik heb ook vele blote buiken gezien, is er ontzettend veel gelachen, heb ik leuke mensen ontmoet en is de samenwerking van iedereen heel goed verlopen om het tot een prachtige dag voor hen te maken.

 

Doordat het in de ochtend enorm begon te regenen, mochten we in de LocHal te Tilburg foto's maken, een prachtig gebouw met veel industriële aspecten. Echt een super locatie voor een bruidsreportage.

 

Een introductie filmpje van Danny en Femke, een romantische openingsdans en de band Pene Corrida maakte de dag helemaal compleet.

Danny en Femke dank jullie wel dat wij jullie dag hebben mogen vastleggen! Wij wensen jullie heel veel geluk toe!

 

Gelukkig hebben we de video en de foto's nog!