· 

Gezinsfotografie - Sandra, Maud en Sofie

Wat hadden we eind maart een prachtige warme dag en wat mocht ik een super leuk gezin op de foto zetten! 

 

Meet Sandra en haar prachtige dochters Maud en Sofie!

 

Dit lief gezin had een fotoshoot gewonnen vanuit een actie van de decemberkalender die ik afgelopen december gehouden heb en ze hadden er echt zin in!  We hebben gekozen om de sessie in het wandelbos te houden en er was meteen een gezellige klik. Tijdens de fotosessie hebben we gekke en leuke opdrachtjes gedaan en zeer leuke gesprekken gehad. Daar is deze super leuke sessie uitgekomen. Wat hebben ze het naar hun zin gehad en wat hebben ze veel gelachen.

 

Wel was het erg onwennig voor hen om op deze manier foto's te laten maken. Maar het resultaat mag er zeker wezen, wat vinden jullie?