· 

Lovestory van Liselot & Matthew

Workshop Moment Design

Na de workshop bruidsfotografie wilde ik nog de workshop Moment Design volgen maar elke keer lukte het niet met de datum omdat ik een andere planning had. Afgelopen zaterdag 2 februari lukte het dus wel en wederom ontzettend veel handvatten om hierin verder te gaan. Super tof om dit leuk koppel ook daadwerkelijk met deze techniek te mogen fotograferen. Een leuk weetje is dat Liselot tijdens deze shoot zwanger was. 

 

Moment Design is een techniek die je gebruikt om mensen op een ongedwongen, spontane manier vast te leggen. Op deze manier krijg je geen statige foto's maar zijn de foto's puur en vol emotie. Dat zijn de herinneringen die je wilt maken! Binnenkort zal ik uitleggen hoe Moment Design in een fotosessie kan werken. In de loop der tijd wil ik me hierin ook verder gaan ontwikkelen.