· 

Lovestory van Danny & Femke

Afgelopen week had ik een super leuke love-shoot in de Drunense Duinen. Alleen zo jammer dat het weer niet echt meewerkte omdat het harder aan het regenen was dan de voorspelling ons deed geloven. Toch erg jammer voor dit leuke stel want ze hadden er zo'n zin in. Na een tijdje onder de bomen foto's gemaakt te hebben, hebben we toch maar besloten om het een weekje uit te stellen. We wilde namelijk foto's maken voor de "save the date" kaartjes in verband hun bruiloft maar met die regen kregen we dat dus niet voor elkaar.

 

Een week later hadden we de volgende fotosessie en het weer werkte prima mee! Een heel verschil met de week ervoor want nu was het een zeer zonnige dag met een prachtige lucht.

 

Een tijdje voordat de fotosessie zou plaats vinden heb ik hen een vragenlijst gestuurd. Ze mochten alles invullen wat ze wilde zolang ze de antwoorden van elkaar maar niet zagen. Tijdens de fotosessie heb ik een aantal vragen gekozen en deze aan hen voorgelegd. Je merkte dat ze het in het begin vrij onwennig vonden maar later werden ze ontspannen en ging het steeds makkelijker.