· 

Senioren - Meet Ton

Naar aanleiding van mijn project om mannen en vrouwen van 70+ met wit haar te portretteren, heb ik gisteren een super leuke senior geportretteerd. Ton is een echt model totaal niet onzeker voor de camera en wist wat hij wilde doen. Hij had voor ik langskwam namelijk al zitten bedenken waar er foto's gemaakt konden worden. Ik kreeg een zeer warm ontvangst en we hebben geweldige gesprekken gehad. Ook was Ton zeer behulpzaam als mijn reflectiescherm weer eens wegschoot en heeft aangeboden om mijn assistent tijdens fotosessies te zijn om bijvoorbeeld mijn reflectiescherm in toom te houden. 

 

Ik denk dat ik wel vele gezichten van Ton heb vast kunnen leggen, met en zonder bril omdat ik enorm aan het stoeien was met de reflectie in zijn bril.

 

Ik heb echt goede herinneringen aan deze fotosessie!