· 

Senioren - Harry & Maria

Op dit moment heb ik een projectje lopen om senioren van 70 jaar en ouder met wit haar te portretteren. Harry en Maria zijn een super leuk senioren koppel waarvan Harry dus wit haar heeft. Alleen heeft Harry ook dementie en moest ik in een zeer korte tijd de foto's nemen omdat hij makkelijk weg liep of  gewoon zijn ding deed. 

 

We zijn in de naaste omgeving van hun woonadres gebleven om de foto's te maken en hebben leuke gesprekken gehad. Het is erg leuk om een samenvatting over hun leven samen gehoord te hebben. Hoelang ze elkaar al kennen, hoeveel jaar ze al getrouwd zijn, waar hun naam vandaan komt en ga zo maar door. 

Door onze senioren te fotograferen kom ik maar tot 1 conclusie: Dit is zo'n dankbare tak van fotografie en ik ben blij dat ik deze vorm wil gaan uitbreiden. Ook wil ik me verder gaan verdiepen in Alzheimer/Dementie.