· 

Bruiloft Wendy & Martin

Weekend workshop Bruidsfotografie

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben JP en ik een weekend workshop bruidsfotografie bij Peter Lammers te Deventer gevolgd. Een super leuke en vooral leerzame workshop waarin alle aspecten omtrent het fotograferen van een bruiloft naar boven kwamen. Peter heeft echt een kijkje in zijn "keuken" van bruidsfotografie gegeven en is erg open over zijn manier van werken. Zoveel geleerd, genoteerd en uitgeprobeerd. Hieronder een paar foto’s van dit gave weekend die JP en ik geschoten hebben.

 

Workshop: Peter Lammers van Yourweddingphotos

Assistentie: Karen Leijzer van Nera.K. Fotografie 

 

Credit: Bruidsfotografie

Bruidspaar: Wendy van Ooijen en Martin Barendregt

Jurk: Yalisa's bruidsmode 

Hairstyling en visagie: Renate Husmans-Jonkhout van Partylooxx Hairstyling & Visagie Deventer 

Bloemen: Aad Eshuis van Naturel Things  

Locatie: @St.Tropez te Deventer