· 

Familiereportage - Familie van Run

Zondag 15 oktober heb ik mijn eerste echte opdracht gehad sinds ik begonnen ben met mijn bedrijfje. Of ik een fotoshoot wilde doen ivm het 50 jarig huwelijk van ouders/schoonouders/opa&oma. Uiteraard geen probleem maar het zouden meteen 11 personen worden. Een hele uitdaging voor mij om op 11 personen tegelijk te letten qua fotograferen. 

 

Erg spannend allemaal omdat ik nog maar net begonnen ben met mijn eigen bedrijfje. Er is nog zoveel te leren en dan krijg je ineens een opdracht, hoe leuk is dat?

 

We hadden afgesproken om bij Bosch en Duin te Udenhout te verzamelen zodat we via die kant de Duinen in konden gaan. Het verrassende was dat nu ook het gouden paar erbij kwam...en werden het 13 personen. De familie had zelf besloten om allemaal in spijkerbroek en witte bovenkleding te komen, iets wat het altijd goed doet op een foto.

 

Voor mij was het natuurlijk een enorme ervaring want het maakt echt wel uit of je 1 persoon of 13 personen voor je camera hebt staan. En iedereen moest ook maar naar de camera kijken op het moment dat je de foto wil maken. Maar gelukkig heeft iedereen zeer goed zijn en haar best gedaan! 

 

Het was prachtig weer, een van de laatste prachtige nazomerdagen die oktober gegeven heeft. Een geweldig leuke familie zo bij elkaar!

Lisette, Frank en alle andere, het was super leuk om jullie te ontmoeten en ik hoop dat jullie net zoveel plezier gehad hebben als wat ik gehad heb.