· 

Lovestory van Lisette & Frank

Afgelopen maandag heb ik een geweldig lief stel voor mijn camera gehad. Het was een zeer zonnige dag en we hadden afgesproken om naar  Moerenburg te gaan. 

Moerenburg leent zich heel goed voor echte lovestories en het is een prachtig natuurgebied in ons eigen Tilburg. 

 

Lisette ken ik al langer maar ik had haar nog nooit voor mijn camera gehad. Frank kende ik nog niet maar hij is gewoon een toffe gast!

 

De sfeer zat er al meteen goed in! Lisette en Frank stonden voor alles open en gingen zelf al poses aannemen. Ook kwamen ze met vele ideeën om uit te proberen. Of het nu in het gras liggen of in het geraamte van "huize Moerenburg" klimmen was, het maakte niet uit. Onzeker of cameraschuw waren ze zeker niet! 

 

Doordat we op meerdere plekken op Moerenburg geweest zijn, hebben we een toffe serie kunnen maken.

Wat wil je nog meer op een prachtige zonnige dag met een super leuk stel?