· 

Zwangerschap van Lucinda en Angelique

Mijn eerste zwangerschapshoot is een feit!

 

Na alle voorbereidingen ging ik met spanning in mijn buik op weg naar deze familie. Gelukkig kon ik de spanning vlug los laten want Lucinda en Angelique zijn gewoon hele toffe dames!

 

Doordat het huis geschilderd werd, werden wij "verbannen" naar de babykamer om daar de shoot te doen. Buiten was het erg regenachtig en we hoopte dat we nog tussen de buien door naar buiten konden voor wat buitenfoto's maar helaas werkte het weer niet echt mee.

 

En daar stonden we dan met z'n 4en in de babykamer. Intussen had ik mijn softboxen opgebouwd en de gekozen achtergrond doek uitgeklapt. Tijdens de shoot heeft Sammie ontzettend goed haar best gedaan, zeker omdat ze wist dat ze op het eind van de shoot 2 blauwe handen op mamma haar shirt/buik mocht zetten. Ze keek er zo naar uit.

 

De shoot zelf was erg leerzaam en vooral gezellig. Over een tijdje zal in dit gezin een prachtige jongeman de boel komen veranderen.