· 

Gezinsreportage van Ghislaine & Jimmy

Maanden geleden heb ik een soort van oproepje gedaan om mijn foto-skills uit te proberen in portret, duo en gezinsfotografie binnenshuis. Ook wilde ik mijn softboxen testen met een gezin omdat dat toch iets heel anders is dan een portretfoto maken met 1 persoon. Deze fotosessie was echt super spannend omdat ik tot op heden hoofdzakelijk landschappen fotografeer maar ik wil me hierin meer gaan verdiepen. 

 

Vorige week was het zover! Op naar het gezin van Ghislaine en Jimmy. Eindelijk mocht ik de technieken die hierboven beschreven staan, uitproberen en dat was een hele uitdaging! Maar een gezellig en warmer gezin kon ik mij niet wensen om deze technieken uit te proberen. Wat ben ik hartelijk ontvangen! 

 

Bij binnenkomst heb ik mijn spullen uitgepakt en opgezet en heeft de familie een keuze gemaakt welke achtergronddoek ze wilden gebruiken.  Ook had ik een grote koffer met speelgoed meegenomen zodat de kleintjes wat konden spelen tijdens de shoot. 

 

Jaevi kon zich goed vermaken met het speelgoed. Je ziet aan de foto's wel wat ik hiermee bedoel. Ayana is een stuk jonger en vond het maar wat spannend. Ze bleef een beetje in de buurt van haar ouders maar na een tijdje ging ze dan toch wat speelgoed pakken en liet zich ook fotograferen. Het was voor mij erg onwennig om deze kleintjes op de foto te zetten maar wat hebben ze het goed gedaan!

 

Het resultaat mag er wezen!